Toitlustusettevõtte menüü planeerimine
(restoranid, koolid, lasteaiad)


Toitlustusettevõtte menüü planeerimine (restoranid, koolid, lasteaiad)

Menüüde koostamisel peaksime lähtuma eelkõige klientide vajadustest, soovidest ja ootustest.

Tänapäeval räägitakse väga palju tervislikust toitumisest. Seega tekib üha enam kliente, kes on teadlikud toidu kvaliteedist ja hindavad tervisliku toitu.

Tervislik menüü:

  • On tasakaalustatud ja mitmekesine
  • Kasutab kvaliteetseid tooraineid
  • Kasutab tervislikke toiduvalmistusvõtteid
  • Arvestab toiduaine energiasisaldusega
  • Arvestab portsjoni suuruse ja taldriku reegliga

Kuidas meie aitame?

  • Pakume menüüde analüüsimist ja koostamist toitlustusettevõtetele, kes soovivad klientidele pakkuda tervislikumat toitu
  • Aitame koostada taimetoidu menüüsid
  • Aitame koostada gluteeni- ja laktoosivabasid menüüsid
  • Aitame toidu koostisosi märgistada. Üha suuremal hulgal inimestel esineb toiduallergiat ja toidutalumatust.
  • Aitame toitainete ja energiasisalduse märgistamisel